Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Kandidát na predsedu BBSK Marek Kotleba sa zúčastnil folklórnych slávností v Klenovci

Kandidát na predsedu BBSK Marek Kotleba sa zúčastnil folklórnych slávností v Klenovci

Každoročne sa v Klenovci, v dedinke pod Veprom, konajú Gemersko-Malohontské folklórne slávnosti zvané aj Klenovská rontouka. Po kovidovej odmlke sme sa v Klenovci ukázali aj my Kotlebovci na čele s našim kandidátom na župana Marekom Kotlebom.

Marek Kotleba využil vhodnú chvíľu a oslovil mnohých obyvateľov a návštevníkov Klenovca, taktiež aj remeselníkov či folkloristov. Osobnejší kontakt s miestnymi obyvateľmi pomáha budúcemu županovi lepšie pochopiť aktuálne problémy a špecifiká daného regiónu.

Ďakujeme účastníkom, ktorí nás prišli podporiť do stánku a ochutnali náš guláš, porozprávali s nami aj o politike, ale tiež podporili našu petíciu za vystúpenie z EÚ a NATO. Tiež ďakujeme aj nášmu poslancovi NR SR Stanislavovi Mizíkovi, že návštevníkom Klenovca priniesol aktuálne informácie z diania v parlamente.

Pre nás ako stranu je veľmi dôležitý kontakt s národom a teší nás, keď sa s vami môžeme stretávať na slávnostiach, ktoré patria folklóru a zvykom z minulosti, pretože uchovanie tradícií a kultúry je pre náš národ veľmi dôležité.