Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Vyhlásenie ĽS Naše Slovensko k pomoci rodinám

Vyhlásenie ĽS Naše Slovensko k pomoci rodinám

Vládni predstavitelia už takmer rok rozprávajú o zvýšenej pomoci pre slovenské rodiny. Práve teraz, v časoch vysokej inflácie a zdražovania, je každý stratený deň klincom do rakvy slovenských rodín.

Vládni predstavitelia by sa mali konečne zaoberať problémami obyvateľov Slovenska. Dodávanie zbraní na Ukrajinu a pomoc ukrajinským utečencom nemôže byť jedinou prioritou vlády. Tiež by sa mali konečne prestať starať o nezmysli, ako čo všetko a kde všade ukázať Geissenovcom. Audiencia, ktorú im dal minister Sulík a priniesol ich do Národnej rady SR je to isté, ako keby nemecký kancelár alebo minister prijal Mojsejovcov v Bundestagu.

Včera vláda SR opakovanie neprijala žiadny návrh a rokovanie odložili o týždeň. Ďalší týždeň, kedy budú mnohopočetné a chudobné rodiny trpieť chudobou.

Minister financií Matovič vyzval predstaviteľov SaSky, aby návrh pomoci neblokovali, inak neprejde cez parlament. ĽS Naše Slovensko preto opakovane pripomína, že akýkoľvek dobrý zákon pre občanov Slovenska podporíme bez ohľadu na to, kto ho predloží.

Podpora pre rodiny patrí medzi základné priority ĽS Naše Slovensko, a preto verejne deklarujeme podporu zákona na pomoc rodinám, ak bude skutočne dobrý, udržateľný a vykonateľný.