Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

V rodinnej atmosfére sme oslávili 55. narodeniny nášho člena

V rodinnej atmosfére sme oslávili 55. narodeniny nášho člena

V sobotu 21.5.2022 sa členovia oblastnej organizácie ĽS Naše Slovensko Nitra, Zlaté Moravce a Nové Zámky spolu s výkonným podpredsedom Marcelom Urbanom zúčastnili v obci Iňa (okres Levice) oslavy 55. narodenín nášho člena Pavla Bizíka. Naši členovia si mohli pochutiť na výbornom hovädzom guláši, ktorý navaril sám oslávenec, pečenom prasiatku a perfektnej torte z domácej výroby. O veselú náladu sa svojou hrou na heligónku postarala naša členka Monika Halásová.

Keďže Pavol Bizík prejavil záujem kandidovať za našu stranu v jesenných komunálnych voľbách za poslanca miestneho obecného zastupiteľstva, spolu s výkonným podpredsedom Marcelom Urbanom sme prebrali možnosti pomoci v jeho kampani, aby uspel čo najlepšie.

Následne sme sa stretli aj so starostom obce Iňa, pánom Jozefom Rosipalom, s ktorým sme prediskutovali jeho problémy a ťažkosti s riadením obce v súčasnej pohnutej dobe, kedy psychopatická Hegerovsko–Matovičovská vláda presúva takmer všetky problémy na samosprávy s minimálnou finančnou podporou od štátu.

Zaspomínali sme spoločne na dobu nedávno minulú, kedy sa všetky problémy riešili s oveľa väčším zanietením a chuťou, pretože ľudia cítili viac pre spoločné blaho, ako dnes v časoch egoizmu a individualizmu.

Po oficiálnom stretnutí sme pokračovali v oslave, dobrú náladu udržiavalo aj krásne slnečné počasie a družná nálada, nemohlo chýbať spoločné fotenie, kofola a čapované pivo.

Ing. Peter Kováč
predseda oblastnej organizácie
Levice, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce