Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Kotlebovci na Dražovskom guľáši

Kotlebovci na Dražovskom guľáši

V sobotu 14. mája 2022 sa členovia oblastnej organizácie Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko Levice, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce pod vedením jej predsedu Ing. Petra Kováča zúčastnili súťaže vo varení gulášu, ktorú usporiadalo OZ Pre Dražovce na miestnom futbalovom ihrisku. Od začiatku akcie nám Pán Boh požehnal krásne, slnečné počasie, ktoré nás sprevádzalo počas celého dňa. O 11:00 hod. po registrácii sme vyložili všetky veci a suroviny, potrebné pre varenie gulášu, postavili stan a rozložili lavice so stolmi.

Súťaž bola odštartovaná o 13:00 hod., kedy zúčastnené tímy so všetkou svojou šikovnosťou a kulinárskym kumštom začali s varením. Pre deti boli pripravené športové súťaže a atrakcie, pri ktorých sa zabavili a tie najlepšie boli odmenené zaujímavými cenami. Potešil aj výkon syna nášho člena Mareka Roška, Števka, ktorý získal 2. miesto za vynikajúci športový výkon v kope loptou na bránu 🙂

O zábavu sa organizátori starali aj hudbou, ktorá znela počas celého poobedia a v podvečerných hodinách všetkých prítomných potešil svojim vystúpením naživo aj spevák Paľo Drapák. Akciu prišiel podporiť svojou prítomnosťou aj náš predseda strany Ing. Mgr. Marian Kotleba, s ktorým sa tak mohli stretnúť mnohí jeho priaznivci, mohli prehodiť zopár priateľských slov a mohli si s ním spraviť spoločné fotky.

O 17-tej hodine bola súťaž ukončená a takmer tridsiatka súťažných družstiev odovzdala vzorky svojich guľášov. Po náročnom vyhodnotení sme sa síce neumiestnili na prvých troch miestach, avšak aj ten náš guláš z dielne nášho šéfkuchára Juraja Vajdu musel byť výborný, pretože sa všetok zjedol hneď po skončení súťaže, dôkazom čoho bol prázdny kotlík, ktorý sme brali domov.

Spoločne sme tak mohli stráviť krásny deň v spoločnosti úžasných ľudí. Tešíme sa už teraz na ďalšiu spoločnú akciu.