Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Deň rodiny sme si pripomenuli aj pri pálení vatry v Kozárovciach

Deň rodiny sme si pripomenuli aj pri pálení vatry v Kozárovciach

V sobotu 14.mája 2022 v podvečerných hodinách sa členovia oblastnej organizácie Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko Levice, Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce pod vedením jej predsedu Ing. Petra Kováča zúčastnili akcie Pálenie vatry na Veľkej skale v Kozárovciach, ktorú usporiadal miestny OÚ pri príležitosti Dňa rodiny.

Keďže podpora tradičnej rodiny je jedným z bodov nášho volebného programu a akcii prialo i krásne letné počasie, považovali sme si za našu povinnosť zúčastniť sa tejto akcie. V nemalej miere aj preto, lebo v tejto obci našu stranu Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko v posledných voľbách do NR SR v roku 2020 volilo 133 voličov a naša strana tu skončila na 3. mieste so ziskom 11,76%.

Občanom tejto krásnej dedinky sme sa takto mohli znova pripomenúť po minuloročnom vyčíňaní výrastkov miestneho neprispôsobivého etnika, ktorí koncom minulého školského roka 2020/2021 ohrozovali bezpečnosť detí slušných obyvateľov Kozároviec a naši členovia tu držali hliadky a dohliadali na bezpečnosť týchto detí.

Akcia začala pred ZŠ v Kozárovciach o 17:00 hod. odkiaľ sa rodičia so svojimi deťmi peším lampiónovým sprievodom presunuli pod Veľkú skalu, situovanú neďaleko Kozároviec v obecnom extraviláne. Tu ich privítala svojimi pesničkami DH Kozárenka a svojou hudbou ich povzbudila do nasledujúceho výstupu na Veľkú skalu.

Po nenáročnom výstupe na Veľkú skalu čakali na deti pripravené hry, pri ktorých sa konečne do sýtosti zabavili, pretože za posledné dva roky vďaka psychopatickým opatreniam našej vlády v súvislosti s vymyslenou pandémiou COVID-19 im to umožňované nebolo.

O 19:30 hod. bola slávnostne pod dozorom DHZ zapálená hlavná vatra v strede lúky a aj postranné menšie ohne, na ktorých sme si spolu s ostatnými účastníkmi akcie opiekli špekačky a občerstvili sa kofolou.

Počas opekačky predseda oblastnej organizácie Ing. Peter Kováč rozdal spolu s členkou oblastnej organizácie Kotlebovci – ĽS Naše Slovensko Máriou Tóthovou detičkám lízatká a naše balóniky, ktorým sa ratolesti veľmi potešili a s nimi aj ich rodičia.

Spoločne sme tak mohli stráviť krásny večer v spoločnosti Kozárovčanov. Tešíme sa už teraz na ďalšiu podobnú akciu.