Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Deň rodiny sme oslávili športovo-zábavným dňom v obci Priechod

Deň rodiny sme oslávili športovo-zábavným dňom v obci Priechod

Kvalitné rodinné zázemie je základ pre úspešne fungujúcu spoločnosť a aj preto sa Ľudová strana Naše Slovensko rozhodla osláviť Deň rodiny, ktorý nám pripomína jej nenahraditeľnú úlohu v spoločnosti. V obci Priechod (okres Banská Bystrica) sme preto v nedeľu zorganizovali športovo-zábavný deň pre deti, rodičov a starých rodičov.

Rodiny s deťmi vždy pri vstupe privítal poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Marek Kotleba, ktorý otvoril program plný aktivít. Tie zabezpečili, že detský džavot a radostný smiech sa niesol celý údolím obce.

Začali sme súťažami, ako bolo nosenie vajíčka na lyžičke pomedzi kužele, hádzanie na terč, či skákanie vo vreci. Každý detský účastník po absolvovaní všetkých stanovíšť dostal sladkú odmenu. Pomedzi to sa mohli všetci zabaviť strieľaním z luku, vzduchovky, či vyblázniť na skákacích hradoch.

Deti však najviac zabavilo vozenie na traktore, ktorého sa zhostil predseda ĽS Naše Slovensko Marian Kotleba a záverečné kúzelnícke vystúpenie, ktoré ohúrilo nielen deti, ale aj dospelých.

Dnes, keď štát zlyháva v oblasti rodinnej politiky, sme aspoň takouto troškou chceli prispieť k tomu, aby si slovenské rodiny na chvíľu odľahli od svojich starostí, zabavili sa a utužili rodinné vzťahy.

Slovenské rodiny budú pre Ľudovú stranu Naše Slovensko vždy prioritou!