Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Vyhlásenie ĽS Naše Slovensko k zrušeniu poslaneckého klubu strany v NR SR

Vyhlásenie ĽS Naše Slovensko k zrušeniu poslaneckého klubu strany v NR SR

Zrušenie poslaneckého klubu ĽS Naše Slovensko v Národnej rade Slovenskej republiky je ďalším krokom súčasnej protinárodnej vlády na likvidáciu jedinej skutočnej opozície na Slovensku. Robia všetko pre to, aby nás zastavili alebo aspoň znechutili v našej neochvejnej a dlhodobej práci pre národ.

Toto rozhodnutie, pod ktoré sa podpísal maďarský podpredseda parlamentu Gábor Grendel, je nezákonné, pretože vychádza z nesprávnej skutočnosti, že zanikol poslanecký mandát predsedu ĽS Naše Slovensko Mariana Kotlebu. Ako sme už dôkladne vysvetlili, Marianovi Kotlebovi mandát nezanikol, pretože to v jeho prípade neumožňuje dikcia § 81 písm. f) Ústavy Slovenskej republiky. Mandát si preto náš predseda Marian Kotleba bude právnou cestou uplatňovať naďalej.

A ak si podpredseda parlamentu Grendel a ďalší vládni poslanci myslia, že týmto protiprávnym krokom nás zastavia, veľmi sa mýlia. Naopak, budeme ešte tvrdšie, nekompromisnejšie a rozhodnejšie na pôde parlamentu obraňovať a presadzovať národné, kresťanské a sociálne záujmy obyvateľov Slovenska!

A náš odkaz pre všetkých neprajníkov našej strany je úplne jasný!

Čím viac budete do nás biť, čím viac nás budete prenasledovať a čím viac sa nás budete snažiť za každú cenu zničiť, tým väčší bude náš odpor proti vám!