Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

29. apríl – veľký deň pre svet aj pre ĽS Naše Slovensko

29. apríl – veľký deň pre svet aj pre ĽS Naše Slovensko

29. apríl – sviatok sv. Kataríny Sienskej, ktorá sa stala patrónkou našej strany a práve na ktorej sviatok zvíťazila na Najvyššom súde spravodlivosť nad politickou objednávkou.

Práve v tento deň, 29. apríla roku 2019, sa na Najvyššom súde SR rozhodovalo o osude Ľudovej strany Naše Slovensko.

Ficov kamarát a spolužiak Jaroslav Čižnár vo funkcii generálneho prokurátora sa pokúšal rozpustiť našu stranu, ktorá bola od samého začiatku tŕňom v oku všetkým oligarchom a nepriateľom Slovenska.

Päťčlenný senát Najvyššieho súdu, ktorý o úplne nezmyselnej žalobe generálneho prokurátora na rozpustenie Ľudovej strany Naše Slovensko rozhodoval, sa ukázal ako senát zložený z odvážnych sudcov, ktorí odolali obrovským politickým tlakom a rozhodovali len a výlučne na základe zákona.

Kiežby sudcovia tohto senátu boli vzorom všetkým sudcom na Slovensku, čo sa týka rozhodovania, že sudca musí súdiť vždy na základe zákona bez ohľadu na to, aké veľké tlaky sú s prípadom spojené.

Pri tejto príležitosti vyprosujeme milosť a pôsobenie sv. Kataríny Sienskej na celé Slovensko.

Nech Slovensko nájde pokoj, nech nájde spravodlivosť, nech nájde právo, aby sa tento šialený kolotoč, ktorý sa tu už v posledných rokoch rozbieha závratným tempom, konečne zastavil, aby ľudia našli konečne pevné korene vo svojich životoch, aby našli pozitívnu víziu do budúcnosti a hlavne, aby našli vieru.

Vieru v Pána Ježiša Krista!