Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Naša pomoc nikdy nekončí: Tentokrát sme zavítali na východné Slovensko do okresu Bardejov

Naša pomoc nikdy nekončí: Tentokrát sme zavítali na východné Slovensko do okresu Bardejov

Kotlebovci za osobnej účasti poslanca Stanislava Mizíka opäť nelenili a tentokrát sa rozhodli pomôcť rodine zo severovýchodu Slovenska, z okresu Bardejov. Rodín, ktoré potrebujú akúkoľvek sociálnu pomoc na Slovensku pribúda každým dňom, ako maku a my Kotlebovci sa snažíme pomôcť naozaj zo všetkých síl a všetkými možnosťami, ktoré máme, aby sme Slovensko dostali opäť pevne na nohy.

Rodinke z okolia Bardejova sme pomohli s dodávkou palivového dreva na kúrenie, keďže zimy, ktoré v tomto regióne stále trvajú, sú naozaj silné. Rodinke sme tiež pomohli aj finančne, keďže v tomto regióne je tak, ako vo väčšine regiónov východného Slovenska obrovský problém so zamestnaním, a to sa prejavuje aj na sociálnom štandarde tamojšieho obyvateľstva. Naša strana zatiaľ nemá možnosti meniť sociálny štandard komplexne v jednotlivých regiónoch, keďže nie sme vládnou, ale opozičnou stranou. Ale jasne môžeme prehlásiť, že pomáhame a bojujeme za slovenský národ naozaj zo všetkých síl.

Veríme, že s Vašou dôverou vo voľbách, či už teraz najbližšie v župných a komunálnych sa dostaneme na miesta, z ktorých budeme vedieť pozdvihnúť tento náš národ a aj sociálne otázky riešiť naozaj razantne.

Za Boha a za národ!