Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Matovičov nezmysel s očkovacími poukazmi sme rázne odmietli!

Matovičov nezmysel s očkovacími poukazmi sme rázne odmietli!

https://youtu.be/neYDp_CF4tU

Vyfabrikovaný vírus COVID-19 udrel na Slovensku v tretej vlne. Na Slovensku sme preto mali opäť ďalší lockdown. Ostatné krajiny, ktoré si svoju ekonomiku nezatvorili, mali úplne rovnaký priebeh hospitalizovaných ako na Slovensku. Zatvorenie ekonomiky bolo teda nie len zbytočné, ale hlavne pre mnohých ľudí likvidačné.

Matovič v tomto chaose, ktorý spôsobila jeho vlastné vláda, prišiel s ďalším „prevratným“ nápadom. Chcel minúť pol miliardy eur z nášho spoločného rozpočtu, aby motivoval seniorov k očkovaniu. Tí mali dostať akési očkovacie poukazy do kaderníctiev, divadiel a kín, a tým údajne pomôcť zasiahnutým sektorom našej ekonomiky.

Tento návrh sa nedá nazvať inak ako mačkopes. Ak by sme mali pomôcť dôchodcom, tak v prvom rade všetkým, pretože všetkých rovnako zasiahli problémy súvisiace so zvýšenými cenami energií a potravín. Ak by sme išli pomôcť dôchodcom, to posledné čo potrebujú sú nejaké poukazy do kaderníctiev alebo do kín. Tí riešia úplné iné problémy existenčného charakteru a nie či si dajú urobiť trvalú alebo si pôjdu pozrieť premiéru nového filmu.

A v neposlednom rade by sa aj tak väčšina týchto peňazí nedostala všetkým podnikateľom, prišla by v nedostatočnej výške a hlavne neskoro. Takýto paškvil poslanci za ĽS Naše Slovensko nemohli podporiť. Ak chce štát pomáhať, tak všetkým bez ohľadu na to, či sú zaočkovaní alebo nie. Pomoc podnikateľom tak isto musí byť adresná a hlavne rýchla.

https://youtu.be/Xi-XdZkP7ME