Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Slovenským veľkofarmárom pomáhame naďalej. Odkúpili sme ďalšie kvalitné zemiaky

Slovenským veľkofarmárom pomáhame naďalej. Odkúpili sme ďalšie kvalitné zemiaky

Posledné 2 roky sme obklopení správami o korone, riešime testy, očkovania, lockdowny, zatváranie a otváranie podnikov atď. Vláda však akosi pozabudla na ďalšie aspekty svojich opatrení, ktoré sa netýkajú len ľudí, ktorí sú priamo vystavení nezmyselným opatreniam, ako lekári, reštaurácie, obchody, ale je tu aj sekundárny dopad na zabudnuté odvetvia, ktoré zrejme nie sú pre koaličných politikov dostatočne dôležité, alebo na ne jednoducho zabudli.

Ak podmienia vstup do reštaurácií testom alebo očkovaním, ľudia tam nebudú chodiť, respektíve, značne obmedzia frekvenciu návštev do takýchto zariadení. Tým pádom, reštaurácie prestanú odoberať potraviny v pôvodnom množstve, čo pocítia naši farmári a pestovatelia. Odškodňujú sa zahraničné prevádzky a na našich vlastných ľudí, často bojujúcich z posledných síl a na úrok vlastných rodín, sa akosi zabudlo.

Ľudová strana Naše Slovensko však nekráča touto cestou. Pravidelne odkupujeme od našich farmárov a pestovateľov ich produkty, a následne ich rozdávame rodinám, ktoré ich potrebujú. Aktuálne to boli vrecia zemiakov od slovenských pestovateľov, ktoré hneď putovali k ľuďom.