Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

V sobotu sme navštívili Partizánske. Porozprávať sa s nami prišlo viac ako 400 ľudí

V sobotu sme navštívili Partizánske. Porozprávať sa s nami prišlo viac ako 400 ľudí

Ľudia prejavujú o ĽS Naše Slovensko čoraz väčší záujem. Už štandardných politikov nemôžu ani cítiť. Všetci sľubovali zmeny k lepšiemu a tak zle, ako je v súčasnosti, ešte nebolo. Veľa z tých, čo volili Matoviča to robili s dobrým úmyslom. Ako však deklarovali aj dnes, už sa nachytať nenechajú.

Po včerajšej kapustnici v Partizánskom som presvedčený, že Ľudová strana Naše Slovensko bude aj v budúcnosti relevantnou silou, ktorá bude vedieť ovplyvniť dianie na Slovensku. Ľudia si čoraz viac začínajú uvedomovať, že za nami nie sú žiadne finančné skupiny, cudzie ambasády či pochybné tajné spolky.

Som tiež veľmi rád, že ľudia sú si dobre vedomí, že o našej práci v NR SR sa z médií nič poriadne nedozvedia a preto vyhľadávajú naše informačné zdroje či priamo našich poslancov. Včera mali tú možnosť porozprávať sa okrem mňa ešte s predsedom ĽS Naše Slovensko a poslancom NR SR Marianom Kotlebom, poslancom Petrom Krupom a poslancom Stanislavom Mizíkom.

V takýchto akciách budeme naďalej pokračovať. Určite sa nenecháme zastaviť či zastrašiť. My chceme na Slovensku prežiť zbytok života. My nemáme ranče v Austrálii a ani vily, či domy niekde vo svete. A taktiež sme jedni z mála politikov, ktorí sa nemusia obávať chodiť medzi ľudí do regiónov. A to je veľmi uspokojivá skutočnosť.

Andrej Medvecký
výkonný podpredseda
ĽS Naše Slovensko