Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Bojujeme proti homosexuálnej lobby

Bojujeme proti homosexuálnej lobby

Diabol nikdy nespí. Tentokrát sme v parlamente boli svedkami ďalších snáh o posilnenie práv homosexuálov, transsexuálov a ďalších deviantov. Poslanec Valášek, zvolený za politickú stranu Za ľudí, ktorý sa teraz prezentuje ako poslanec Progresívneho Slovenska, navrhol v parlamente prerokovať návrh zákona s nevinným názvom: návrh zákona o životnom partnerstve.

Podľa poslanca Valášeka bolo cieľom navrhovanej právnej úpravy dať všetkým párom na Slovensku, ktoré nechcú alebo nemôžu uzavrieť manželstvo, možnosť právneho uznania ich zväzku a tým dosiahnuť zlepšenie životnej a právnej situácie a postavenia v spoločnosti ich samých a ich detí.

Skutočným cieľom však bolo potupné pretláčanie práv homosexuálov smerujúce k homosexuálnym manželstvám v kostoloch, adopcii detí týmito pármi a v konečnom dôsledku aj pretláčanie práv pedofilov. Na Slovensku sme tentokrát takémuto pokusu, aj po tvrdom nátlaku poslancov ĽS Naše Slovensko, našťastie povedali NIE. Naši nepriatelia sú však vytrvalí, a preto musíme aj my bdieť a bojovať proti tejto zhubnej ideológii.

Výpis z hlasovania k tomuto návrhu si môžete pozrieť tu.