Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Opekačka spojená s premietaním rozprávok pre deti

Opekačka spojená s premietaním rozprávok pre deti

Oblastná organizácia ĽS Naše Slovensko – Michalovce, Sobrance a Trebišov zorganizovala v sobotu 21.08.2021 spoločnú opekačku spojenú s premietaním rozprávok pre deti.

V tejto ťažkej dobe, kedy nám vládnu psychopati, propagátori narkotík a rôzne iné protislovenské indivíduá a svojou činnosťou robia bežným občanom zo života peklo, sú takéto akcie zvlášť potrebné. Nič sa nevyrovná tomu, keď sa stretnú ľudia, ktorí si rozumejú a spájajú ich rovnaké slasti aj strasti života. Pospomínajú na staré časy, kedy sa s rodičmi na opekačky a do letného kina chodilo snáď každý víkend.

V súčasnosti, bohužiaľ, hľadá väčšina ľudí sociálne vyžitie a uznanie v podobe „lajkov“ na sociálnych sieťach. Je však pre človeka nenahraditeľné stretnúť sa, vymeniť si zážitky, povtipkovať a aj svojim potomkom ukázať to krásne z čias minulých s nádejou, že tieto časy a aktivity nebudú navždy stratené v tieni Facebooku, Instagramu a rôznych iných nástrojov virtuálneho sveta. Preto žime a reálne si užívajme život, kým sa to ešte dá. Pretože už možno v septembri tohto roka sa terajšia vláda týchto degenerátov bude snažiť nad nami zatiahnuť pomyselnú sieť sociálneho dištancu a nepoľavia, kým sa im nepodarí národ zlomiť úplne.

My v Ľudovej strane Naše Slovensko však toto nikdy nedovolíme a budeme za práva občanov nášho milovaného Slovenska bojovať do posledných síl.