Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

ĽS Naše Slovensko bojuje proti očkovacej lobby od vstupu do parlamentu

ĽS Naše Slovensko bojuje proti očkovacej lobby od vstupu do parlamentu

Je verejné známe, že cieľom farmaceutických firiem a zdravotníckeho systému nie je ľudí vyliečiť, ale liečiť. Zo zdravia ľudí sa stal biznis a nijak inak tomu nie je ani pri COVID-e. Narýchlo vyvinuté a neodskúšané vakcíny sa vo veľkom vyrábajú a distribuujú do všetkých kútov sveta. Ľudia, ktorí sa odmietajú týmito vakcínami zaočkovať, sú všade na svete perzekvovaní, diskriminovaní a utláčaní. Všetko s cieľom donútiť ich dať sa zaočkovať.

Pred očkovaním však nikto neskúma Váš zdravotný stav, či nemáte v tele dostatok protilátok, či by Vám vakcína nemohla spôsobiť kontraindikácie. Len zaočkovať a odchod. ĽS Naše Slovensko a jej predstavitelia robia už dlhé roky kampaň proti povinnému očkovaniu proti akejkoľvek chorobe. Každý sa musí sám dobrovoľne na základe všetkých a dostupných informácii rozhodnúť, či sa dá zaočkovať, na aké choroby a akými očkovacími látkami, pretože iba toto je skutočná sloboda.

Od vstupu ĽS Naše Slovensko do parlamentu tieto sľuby pretavujeme do reálnych činov. Keď sa za Pellegriniho vlády pokúsili presadiť, že do materských škôl budú môcť chodiť iba zaočkované deti, poslanci na ĽS Naše Slovensko vytvorili obrovský protest a nátlak a spolu s aktivizovanými občanmi sme tento návrh zmietli zo stola. V roku 2017, 2018 aj 2020 sme do parlamentu predložili návrh zákona, ktorý má za cieľ zaviesť úplné dobrovoľné očkovanie pri všetkých chorobách a budeme v tom pokračovať, až kým nedosiahneme úplnú slobodu a dobrovoľnosť v očkovaní.

Ing. Martin Beluský, PhD.
poslanec NR SR
za ĽS Naše Slovensko