Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

ĽS Naše Slovensko bojovala najaktívnejšie za práva občanov SR

ĽS Naše Slovensko bojovala najaktívnejšie za práva občanov SR

Vláda SR v snahe zaočkovať čo najviac občanov Slovenskej republiky, a tým zvýšiť zisky farmaceutických firiem, prišla do Národnej rady Slovenskej republiky s návrhom zákona, ktorý mal iba jeden jediný cieľ. Tým cieľom nebolo nič iné, iba systematická diskriminácia a znevýhodňovanie nezaočkovaných ľudí a de facto zavádzanie prvkov apartheidu na Slovensku. Táto diskriminácia má viesť k tomu, aby sa ľudia stali pokusnými subjektami očkovacích látok a nechali si do seba vpichnúť experimentálnu látku.

ĽS Naše Slovensko nezostala voči takémuto bezprecedentnému kroku vlády chladnou. Všetci poslanci sa aktívnym spôsobom zúčastňovali v rozprave, presviedčali kolegov na formálnych aj neformálnych debatách a materiálnym spôsobom pomohla protestujúcim ľuďom pred parlamentom vydržať čo najdlhšie. Naši členovia im poskytli stravu, občerstvenie aj morálne povzbudenie.

Po siahodlhých niekoľkodňových debatách parlament nakoniec pristúpil k hlasovaniu. Všetka nádej vložená do koaličnej strany Sme rodina, ktorá sľúbila tento návrh zákona nepodporiť, nakoniec vyšla nazmar. Sme rodina a jej predseda Boris Kollár opäť zradili Slovensko a Slovákov a nechali sa kúpiť za pár grošov a prázdnych sľubov. Dúfame, že im to občania v najbližších voľbách spočítajú a ukážu, že slovenský národ na takéto zločiny nezabúda. Jedinou skutočnou alternatívou preto aj naďalej ostáva ĽS Naše Slovensko.

Zároveň sa chceme poďakovať všetkým ľuďom, ktorí neváhali a prišli podporiť občiansky protest pre budovu Národnej rady Slovenskej republiky a ukázali všetkým zradným poslancov, že národ si nenechá skákať po hlavách.

Ing. Martin Beluský, PhD.
poslanec NR SR
za ĽS Naše Slovensko

https://youtu.be/4sLMXiac2hg
https://www.youtube.com/watch?v=VSiXd7Br_gY