Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Život v Rudne nad Hronom sa pomaly vracia do starých koľají

Život v Rudne nad Hronom sa pomaly vracia do starých koľají

O Rudne nad Hronom sa tento rok dozvedelo celé Slovensko. Katastrofa v Rudne sa pre národ stala mementom. Na mieste sme boli prví, zisťovali sme, ako pomôcť, a prišli sme s reálnou pomocou. O tomto nešťastí sme informovali celé Slovensko. Keď to najhoršie už odznelo, nastal čas, aby sme spolu s občanmi Rudna prišli aj na iné myšlienky.

V sobotu 12. júna 2021 usporiadal Športový klub Rudno súťaž vo varení gulášu s názvom Gulášmajster 2021. Tohto podujatia sme sa s radosťou zúčastnili aj my, Kotlebovci, a spolu s nami aj dovedna štrnásť družstiev. Úlohu šéfkuchára na seba prebral osobný tajomník predsedu Mariana Kotlebu a družstvo spolu s ním tvorili aj Lucka, Stanka a Anka. Marian Kotleba ako predseda Ľudovej strany Naše Slovensko zavítal aj medzi ľudí. Spoločnosť mu, samozrejme, robil aj jeho syn Ľudko, s ktorým si na ihrisku zahral futbal. Domáci, ale aj návštevníci zo širokého okolia radi prehodili pár slov s naším predsedom a poďakovali mu za pomoc, ktorou sa ĽS Naše Slovensko snažila zmierniť následky po nedávnej tragickej udalosti v tejto obci.

Naše poďakovanie patrí najmä organizátorom a tiež všetkým, ktorí sa zúčastnili na tejto milej a srdečnej akcii. Je dôležité stretávať sa pri takýchto veselých príležitostiach, nie len pri nešťastiach.