Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Poslanci strany Smer-SD naďalej presadzujú liberálnu politiku! Zakotvenie tradičnej rodiny do Ústavy SR nepodporili

Poslanci strany Smer-SD naďalej presadzujú liberálnu politiku! Zakotvenie tradičnej rodiny do Ústavy SR nepodporili

Politická strana Smer-SD sa pod vedením Róberta Fica snaží vzbudiť dojem, že je stranou, ktorej záleží na národných a tradičných hodnotách. Opak je však pravdou!

Počas svojej dlhej vlády strana Smer-SD štedro dotovala mimovládne organizácie propagujúce zvrátenú LGBTI ideológiu. Na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny v tom čase pracovala známa feministka a aktivistka za rodovú rovnosť Oľga Pietruchová, ktorá za peniaze nás všetkých organizovala mnohé projekty na podporu LGBTI agendy, pričom ich navyše aj technicky zabezpečovala. Na zvrátených dúhových pochodoch sa zúčastnili aj niektorí poslanci Smeru, ako europoslankyňa Monika Beňová, či dokonca Ľuboš Blaha, ktorý sa v súčasnosti hrá na konzervatívneho politika.

Strana Smer-SD je v presadzovaní svojich hodnôt dôrazná aj v opozícii. Náš návrh ústavného zákona za zakotvenie modelu tradičnej rodiny do Ústavy SR poslanci Smeru nepodporili! Možno si poviete, že tak urobili z princípu, že ide o náš zákon. Pravda je však taká, že Ľudová strana Naše Slovensko už dávno nie je v izolácii! Za náš návrh zákona zahlasovalo až 44 poslancov, čo je pri vtedajšej účasti 103 poslancov takmer polovica. Náš návrh zákona bol vypracovaný na takej úrovni, že zaň zahlasovali dokonca viacerí poslanci z vládnej koalície. Až 19 poslancov strany Smer-SD sa však zdržalo hlasovania! Medzi nimi nechýbal ani Róbert Fico, či milovník dúhových pochodov Ľuboš Blaha. Pre stranu Smer-SD model tradičnej rodiny nie je, ani nikdy nebol zaujímavý.

Politikov treba hodnotiť podľa činov, nie podľa rečí! Dvojtvárnosť je najlepšou pracovnou metódou strany Smer-SD! Nie je náhoda, že keď sa strana Smer-SD prepadla, z jej radov následne vznikla nová strana Hlas-SD, ktorej hodnoty sú liberálne a ktorú vedie člen LGBTI menšiny.