Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Pomohli sme rodinám aj pestovateľom

Pomohli sme rodinám aj pestovateľom

Pod zámienkou boja proti koronavírusu prijala amatérska vláda Igora Matoviča sériu zákazov, príkazov a obmedzení. Ich výsledkom však nebolo zastavenie šírenia COVIDU-19, ale len systematická likvidácia slovenských podnikateľov a výrobcov.

V dôsledku zatvorených reštaurácií, školských jedální a iných prevádzok nemajú slovenskí farmári a poľnohospodári kam predávať svoje výrobky a potraviny. Hrozí, že mnohé z nich zhnijú a skončia na skládke a ich predajcovia v likvidácii.

Po takmer roku znášania vládnych opatrení sa mnohé slovenské rodiny dostali do ťažkých finančných a sociálnych problémov. Desaťtisíce rodín žije na hranici chudoby, ľuďom chýbajú peniaze dokonca už aj na základné potraviny. To všetko kvôli vláde a jej opatreniam, ktoré uprednostňujú cudzie firmy a záujmy pred domácimi – slovenskými.

My v ĽS Naše Slovensko si veľmi dobre uvedomujeme, že práca politikov nesmie byť iba o nekonečných a nikam nevedúcich diskusiách a prázdnych sľuboch. Politici musia ísť príkladom a pomáhať reálnymi činmi.

V marci sme preto v našej strane zorganizovali veľkú charitatívnu akciu, ktorou sa snažíme riešiť nielen sociálne, ale aj hospodárske a ekonomické problémy slovenských občanov.

Od slovenských poľnohospodárov a farmárov, ktorí v dôsledku vládnych opatrení stratili odbyt pre svoju produkciu, sme nakúpili tony kvalitných slovenských zemiakov. Tieto sme cez naše regionálne stranícke štruktúry následne rozdali slušným slovenským rodinám, aby sme im tak aspoň trošku uľahčili ich ťažký osud spôsobený nezmyselnými vládnymi opatreniami.