Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Matka – žena, otec – muž! Bojujeme proti liberálnym šialencom!

Matka – žena, otec – muž! Bojujeme proti liberálnym šialencom!

Ešte pred niekoľkými rokmi by nikoho ani len nenapadlo, že sa u nás nájdu ľudia, ktorí budú spochybňovať úplne samozrejmé a prirodzené veci. Napríklad skutočnosť, že otcom môže byť len muž a matkou len žena a teda, že žiadni iní rodičia jednoducho neexistujú. Dnes je však všetko inak. Liberálni blázni čoraz viac pretláčajú tzv. gender ideológiu, podľa ktorej existuje viac ako 30 ľudských pohlaví a adoptovať a vychovávať deti môžu aj homosexuálne páry. V Európskej únii toto šialenstvo zašlo až tak ďaleko, že namiesto otec a matka sa do rodných listov detí a iných dokladov uvádza len rodič 1 a rodič 2.

Táto zvrhlá liberálna agenda, snažiaca sa o rozvrátenie tradičného modelu ľudskej spoločnosti, sa postupnou salámovou metódou pretláča po celom svete. Plán, ktorý sa liberálom osvedčil na Západe je jasný: Najskôr presadiť registrované partnerstvá homosexuálov, potom ich rozšíriť na manželstvá a nakoniec im umožniť adopcie detí. V niektorých krajinách sa už zbláznili až natoľko, že chcú dokonca umožniť, aby mohol otehotnieť aj muž. A priamo v samotnom Bruseli, centre Európskej únie, sa každoročne koná burza detí, na ktorej si homosexuáli doslova kupujú deti podľa výberu. Dokonca v Holandsku, kolíske Európskej únie, už niekoľko rokov oficiálne funguje politická strana pedofilov.

Bohužiaľ, tento chorý trend pomaly, ale isto zasahuje aj Slovensko. LGBT komunite úchylákov najnovšie vychádza v ústrety pripravovaná novela školského zákona z dielne ministra školstva za SaS Gröhlinga, vyučeného obuvníka. Podľa tejto novely sa bude môcť meniť pohlavie detí a študentov napríklad na maturitnom vysvedčení. Inými slovami, ak niekto zmaturuje ako muž, bude si môcť spätne zmeniť pohlavie na ženské a naopak. Deti majú byť podľa tejto novely vychovávané podľa tzv. inkluzívneho princípu, čiže v duchu hodnôt Európskej únie, ako sú láska k imigrantom, alebo LGBT propaganda.

Po stáročia bolo celkom prirodzené a normálne, že kto sa narodil ako muž a žena, zostal mužom a ženou do konca života. ĽS Naše Slovensko preto odmieta, aby si niekto zo zmeny pohlavia robil politickú agendu a túto prirodzenosti sa protiviacu myšlienku vtĺkal do hláv našich detí. Vidíme na štátoch západnej Európy, kam takáto politika bezbrehého liberalizmu vedie. Ku skaze.

Preto sme v Národnej rade predložili novelu Ústavy SR, v ktorej sa jednoznačne hovorí, že rodičom môže byť len otec – muž a matka – žena. A taktiež, že pohlavná identita človeka je nemenná a je určená jeho pohlavím pri narodení. Aj týmto spôsobom chceme celému Slovensku jednoznačne ukázať, že ĽS Naše Slovensko ani o krok neustúpi v ochrane našich rodín, tradičných hodnôt a zdravého rozumu!

Dôvodová správa k návrhu zákona