Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Pacientom v žilinskej nemocnici sme rozdali ovocie

Pacientom v žilinskej nemocnici sme rozdali ovocie

Naša kandidátka z volieb do NR SR (za stranu Doma Dobre) Majka Mojžišová zo Žiliny sa ocitla v COVID-ovom pavilóne vo Fakultnej nemocnici s ťažkým obojstranným zápalom pľúc.

Doposiaľ chodila pomáhať do DSS-iek, kde sa nachádzali pozitívni seniori a napokon sa toto ochorenie nevyhlo ani jej samotnej. Keď mi telefonovala, že leží na kyslíku v nemocnici v Žiline ostal som prekvapený. Na moju otázku, či jej niečo nemám zabezpečiť a koľko ovocia jej doniesť mi odpovedala: „Keď ovocie, tak pre všetkých.“

Rozoslal som správy našim členom z oblasti (okresy Žilina a Bytča) a všetci prajú Majke skoré uzdravenie a okrem prajných slov sme sa rozhodli aj pomôcť.

Dnes sme teda nakúpili 300ks ovocia (pomaranče, jabĺčka a mandarínky) pre celý COVID pavilón v Žiline, pacientov i zdravotnícky personál.

V tomto prípade sa aj dobro dobrom vrátilo, lebo okrem príjemného krátkeho rozhovoru so zamestnancami sme zistili, že Majke sa polepšilo a zrejme ju už pustia domov.

Majke ďakujem za to, že aj napriek tomu, že je súčasťou rizikovej skupiny, pomáha ľuďom v infekčnom prostredí, ako aj za to, že je súbežne kritičkou mnohých plošných opatrení súčasnej vlády.

Ďakujem všetkým členom za ochotu a podporu, zvlášť členovi Marianovi z Rajca.