Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

17. ročník Zimnej furmanskej súťaže ťažných koní v Hriňovej za účasti Kotlebovcov

17. ročník Zimnej furmanskej súťaže ťažných koní v Hriňovej za účasti Kotlebovcov

V sobotu 25.1.2020 sa konal 17. ročník Zimnej furmanskej súťaže ťažných koní v Hriňovej.

V časti Murínka sa lúka premenila na bojové pole, kde súťažili medzi sebou v troch disciplínach tvrdí chlapi a ich kone. Po pozitívnych ohlasoch a skúsenostiach z minulého roka sme za mrazivého a sychravého rána rozložili nie jeden, ale dva stany, a začali variť oproti minulému roku nie jeden, ale dva kotle gulášu.

Príjemným prekvapením pre nás bolo, že od samého rána sa pri nás pristavovali návštevníci, sami si brali propagačné materiály, viedli s nami debatu. Propagačných materiálov si rozobrali veľké množstvo, čo nás utvrdilo v tom, že ľudia k nášmu stanu neprichádzali kvôli tomu, že sme rozdávali guláš, čaj, či punč na zahriatie, ale preto že sympatizujú s našimi názormi v strane a že nás podporujú.

Na záver súťaže si prišli na svoje aj koníky. Naša strana každému koníkovi dala jedno vrece ovsa.

Veľké poďakovanie patrí všetkým zúčastneným a našim členom za pomoc pri zorganizovaní tejto skvelej akcie. Najlepším dôkazom, ako sa naša strana odprezentovala sú fotky v článku. Na záver mi nedá nenapísať, čo som počul rozprávať sa ľudí medzi sebou: „Najviac ľudí aj tak bolo pri Kotlebovom stánku“

Vladimír Krnáč
oblastný predseda
ĽS Naše Slovensko