Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Zorganizovali sme vyhliadkovú plavbu po Zemplínskej šírave

Zorganizovali sme vyhliadkovú plavbu po Zemplínskej šírave

Nedeľa by mala patriť rodine, blízkym priateľom alebo ľudom, s ktorými sa cítime dobre. Preto oblastná organizácia Ľudovej strany Naše Slovensko – Michalovce, Sobrance a Trebišov práve v nedeľu 5.9.2021 zorganizovala člnkovanie na Zemplínskej šírave.

Na podujatí sa zišli členovia a sympatizanti našej strany. K dispozícii bol motorový čln, na ktorom sa mohli zviesť a absolvovať vyhliadkovú plavbu nielen deti, ale aj dospelí. Celkovo sme spravili štyri trojkilometrové vyhliadkové plavby okolo brehov tejto nádhernej vodnej nádrže, na východe Slovenska nazývanej aj Východniarske more.

Členovia a sympatizanti si čas pri čakaní na jazdu krátili družnou debatou. Rozložili sme si deky a ako za starých čias, kedy sa na priehrade ročne prestriedali státisíce ľudí, sme si užívali krásny deň. Takto príjemne a zmysluplne sme využili zrejme posledné teplejšie dni pred obdobím, kedy nám táto totalitná vláda možno opäť zavrie okresy, sprísni nezmyselné opatrenia a ľudí opäť donúti sociálne sa dištancovať.